Shekina viering met Piet Hildering

shekinaOp vrijdag 4 maart is er weer Shekina viering. Aan deze viering zal Piet Hildering van de stichting “Heerlijkvrij” uit Zwammerdam zijn medewerking verlenen. Piet Hildering heeft als accountant en later als financieel directeur in het bedrijfsleven gewerkt, tot hij in 2007 op een ander spoor kwam. Sinds 2011 begeleidt hij als coucelor en contextueel therapeut mensen, die in hun persoonlijk leven, werk, kerk of relaties vastgelopen zijn.

Het thema van de viering is “God spreekt”. Daar heeft Piet Hildering persoonlijk ervaring mee. En hij wil er graag over vertellen tijdens deze viering. Het heeft zijn leven veranderd en hem veel nieuwe inzichten opgeleverd. Naast de inleiding zal er deze viering natuurlijk ruimte zijn voor muziek en lofprijzing en is er alle tijd voor persoonlijke voorbede. U bent van harte welkom!

De viering wordt gehouden in kerkgebouw “De Veste”, Ridder van Catsweg 300 in Gouda en begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 is de zaal open en ben je welkom voor een kop koffie o.i.d. Voor meer informatie: www.shekinavieringgouda.nl

Volgende viering: vrijdag 1 april
Met: ds. Erick Versloot
Onderwerp: De opstanding van ons lichaam