Stichting Wachtersgroep Gouda

neverbesilent‘Omwille van Sion zal ik niet zwijgen, omwille van Jeruzalem ben ik niet stil, totdat het licht van haar gerechtigheid daagt en de fakkel van haar redding brandt. Jeruzalem, ik heb wachters op je muren gezet die nooit zullen zwijgen, dag noch nacht. Jullie die een beroep doen op de Heer, gun jezelf geen rust’. Jesaja 62: 1, 6.

Vanuit deze oproep zijn we iedere maandagavond op de Goejanverwelledijk te vinden. In navolging van de wachters die dagelijks op de muren van Jeruzalem zijn te vinden. Er wordt geproclameerd (hardop gesproken) uit Gods woord, God de Vader van Abraham, Isaak en Jacob. Proclamaties om God te (helpen) herinneren aan Zijn Woord, de beloften die daarin staan voor onze oudste broer Israël.
Iedere maandagavond verzamelen we om 19:30 bij de hoofdingang van ‘De IJsselhof’. Althans, in de zomertijd. (Vwb de wintertijd gaan we nog kijken of dat haalbaar blijkt). Om 20:30-21:00 uur ronden we dit af.
Indien u/jij mee wilt, is dat uiteraard mogelijk. Het is dan handig als je een bijbel bij je hebt.

Shaloom,
Huibert&Margriet Verdoes.

Ps: voor meer info, zie www.neverbesilent.org

Eén gedachte over “Stichting Wachtersgroep Gouda”

 1. Goedemiddag:
  Mooi initiatief.Ik geef daarom graag het volgende door.Wij, de Israelwerkgroep van de Sionskerk in Alphen aan den Rijn, organiseren op 12 juni as een Israelavond in de Sionskerk.Kees van Velzen van Christenen voor Israel zal dan spreken over de betekenis van Israel voor de gemeente.Wij zouden het fijn vinden als jullie dit ” voort zouden kunnen zeggen”! De avond begint om 20.00 uur
  Van te voren is er koffie of thee.Eij kunnen zonodig een digitale uitnodiging toesturen!
  Adres: Meteoorlaan 2.
  Alvast onze dank!
  Contactpersoon:
  Coby Peekstok
  Email:coby1peekstok@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *