Shekinaviering met Noortje Gooskens

shekina
Komende vrijdagavond 4 november is er weer een Shekinaviering. Het thema is “God als Heelmeester en Trooster” en wordt ingeleid door Noortje Gooskens. Noortje Gooskens studeerde medicijnen in Nijmegen en is in 1982 uitgezonden als zendingsarts naar Belgisch Congo. Daar kreeg zij te maken met de ‘onzichtbare wereld’ en begon een zoektocht naar wat wij kunnen doen voor mensen, die op dit gebied grote problemen ondervinden. De sleutel vond zij in haar identiteit in Christus. Tegenwoordig is Noortje Gooskens werkzaam als verpleeghuisarts, is zij bestuurslid van de stichting ‘Freedom in Christ Nederland’ en geeft zij overal in het land lezingen.
Als we dit seizoen nadenken over ‘Wie is God?’ dan is ‘God als Heelmeester en Trooster’ iets, wat we regelmatig in de Bijbel tegenkomen. En we verwachten, dat Noortje Gooskens ons hierover ook heel wat zal kunnen vertellen. Naast de inleiding zal er deze viering ook alle ruimte zijn voor muziek en lofprijzing en is er gelegenheid voor persoonlijk gebed. Van harte welkom!
De viering wordt gehouden in kerkgebouw “De Veste”, Ridder van Catsweg 300 in Gouda en begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 is de zaal open en bent u welkom voor een kop koffie o.i.d. Meer informatie over de Shekinavieringen op www.shekinavieringgouda.nl