Muziektheater Over Schapen Enzo in Agnietenkapel

kuddegedrag

Op 6 november a.s. speelt muziektheatergroep Over Schapen Enzo haar nieuwste voorstelling Kuddegedrag in de Agnietenkapel in Gouda.

Zit je in een kerk, dan leef je in een kudde. En dat heeft grappige en lastige gevolgen. Je leeft met daar met een bonte verzameling van rammen en ooien, volgers en herders, lammeren en kreupelen. wat een gedoe soms, in die mooie groene grazige weide.

Over Schapen Enzo maakt interactief muziektheater en hun voorstellingen bestaan vaak uit een aaneen-schakeling van liedjes, scenes, interactie en live muziek. Elk stuk heeft een lach en een traan en is altijd op zoek naar een combinatie van humor en diepgang.

Over Schapen Enzo speelde al vele voorstellingen speciaal voor ooien…eh… vrouwen: tijdens Evaweeken-den en de moederdochterdagen van de EO of vrouwendagen door het hele land.
En nu is er een voor zowel mannen als vrouwen, voor de hele kudde dus!

Afgelopen zomer speelde Over Schapen Enzo haar try-out van Kuddegedrag in een afgeladen tent op New Wine. Een groot succes. Nu komt Kuddegedrag naar de intieme Agnietenkapel. Een prachtige locatie voor een vrolijk avondje uit.

Over Schapen Enzo bestaat uit Ilse Bevelander, Anneke Doest en Henk Doest. Anneke en Ilse kennen elkaar van het jaren samen spelen bij jeugdtheatergroep De Vliegende Speeldoos. Ook een christelijk theater-gezelschap dat door het hele land reist. Na een eenmalige opdracht om samen muziektheater op maat te maken, hadden ze de smaak te pakken. En was Over Schapen Enzo geboren. Pianist Henk Doest, bekend van o.a. Martin Brand, Elise Mannah, Nederland Zingt of de Kapel, verstaat de kunst om muziek en theater muzikaal te verbinden.

Voor het reserveren van kaarten: www.truetickets.nl Voor meer informatie over Over Schapen Enzo of ande-re vragen: www.overschapenenzo.nl