Disclaimer

Aansprakelijkheid
Deze site is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie op deze site.  De eigenaar is niet aansprakelijk voor deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens, zoals die in deze site worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend. De eigenaar draagt geen verantwoordelijkheid en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor informatie op internet pagina’s waarnaar op deze website wordt verwezen.

Copyright
Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van de eigenaar worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden, en het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik.

Privacy Statement
De eigenaar respecteert de privacy van de bezoekers van haar website. Wij behandelen uw persoonsgegevens vertrouwelijk en verwerken ze alleen voor activiteiten die voor deze website van belang zijn. Door het invoeren van uw persoonsgegevens gaat u hiermee akkoord.