Nieuwe Alpha’s begin 2023

Lijkt het je interessant om met anderen in gesprek te gaan over levensvragen en op een eigentijdse manier meer te leren over het christelijk geloof? Overweeg dan Alpha!
Op Alpha ontdek je de basis van het christelijke geloof op een laagdrempelige en gezellige manier. Een Alpha-bijeenkomst bestaat uit drie onderdelen:

Inleiding
Elke week wordt er tijdens de inleiding een thema van het christelijk geloof behandeld, zoals: ‘Is er meer’, ‘Wie is Jezus?’ of ‘Bidden, waarom en hoe?’.

Kleine groep
Daarna ga je uit elkaar in kleine groepen. Daar praat je door over het onderwerp van de ochtend. Je kunt hier al je vragen stellen en natuurlijk je mening delen!

Lunch
Tijdens de lunch heb je alle tijd om nieuwe mensen te leren kennen en vriendschappen op te bouwen.

Benieuwd?
Van harte welkom om bij de eerste Alpha-bijeenkomst aan te schuiven! Daarna kun je bepalen of het wat voor jou is.
De ochtenden vinden plaats op 11 zondagochtenden, tussen 15 januari 2023 en de meivakantie. We starten om 10:15, inloop vanaf 10:00 uur. We zullen ook een nachtje weg gaan – van vrijdagavond tot zaterdagmiddag.

We hebben voor de zondagochtend gekozen zodat het makkelijk in te passen is in je agenda. Ouders met (jonge) kinderen zijn ook welkom – we zorgen voor een leuke ochtend voor hen zodat jij/jullie ontspannen in gesprek kunnen.

Ook internationale gasten zijn welkom – er zal in ieder geval een groepje in het Engels met elkaar praten en ook de video’s zijn Engels (Nederlands ondertiteling). Meer info via info@stepping-stones.nl

Wij (de initiatiefnemers) zijn een drietal stellen/gezinnen die een paar jaar geleden in Gouda zijn komen wonen. Het lijkt ons leuk om mensen te ontmoeten die ook bezig zijn met levens- en/of geloofsvragen.

Geef je op bij Mark van den Steenhoven via info@stepping-stones.nl of whatsapp of bel 06-24765046 voor meer informatie.

Nog meer informatie kun je vinden op https://alpha-cursus.nl/over-alpha/ en op onze website: www.stepping-stones.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *