Bijbelshop Samma

sammaU heeft mogelijk gehoord van het faillissement van de Free Record Shop. De eerste Free Record Shop-winkel opende in 1971 haar deuren in Schiedam. Deze bekendste muziekzaak van Nederland bestaat na ruim 40 jaar uit 141 filialen en 755 medewerkers. Maar tijden veranderen zowel op het terrein van aankopen (steeds meer via webshops), als in de muziekvoorziening door muziekproviders als Spotify en dergelijke.

Hoewel de Free Record Shop de digitale verkoopwegen wel is ingeslagen, houdt ze toch geen stand! Investeerders kijken of uit de failliete boedel mogelijkheden kunnen ontstaan voor gecombineerde muziek- en boekwinkels.

In Gouda hebben we eveneens al ruim 40 jaar (sinds 1972) Bijbelshop Samma. Begonnen als Christelijke Boekwinkel kwamen daar gaandeweg al snel Christelijke muziekproducten bij. En ook Bijbelshop Samma heeft eveneens de digitale webwinkel mogelijkheden benut, maar die kosten haar meer dan dat ze haar opleveren, dus is ze daarmee maar weer gestopt. Maar Bijbelshop Samma is meer dan een winkel! Via onderstaande link kan je lezen wat er op een gewone donderdag allemaal bij deze winkel gebeurt.

Daaruit blijkt dat het een veelzijdige, creatieve, eigentijdse zendingspost is in onze stad Gouda! Een vooruitgestoken post waarop we trots en zuinig mogen zijn! En die we daarom niet failliet willen laten gaan! Maar de marktontwikkelingen zijn voor Samma niet anders dan voor de Free Record Shop! En daarom hebben we een plan bedacht om de huurgelden die wekelijks € 325,- bedragen via giften te sponsoren. Dit kan bijvoorbeeld in een of twee keer per jaar van het vakantiegeld en/of de eindejaarsuitkering. Maar ook door een maandelijkse gift van bijvoorbeeld € 27,-.

Samma verneemt graag door middel van een mail aan info@samma.nl of en zo ja hoe je hierin iets kunt betekenen!

Giften kunnen worden overgemaakt op bankrekeningnummer  11.69.24.942 van Stichting Samma in Gouda. De giften zijn belastingaftrekbaar! Ik hoop dat we in de trant van Opwekkingslied 249 samen onze schouders zetten onder dit huurdekkingsplan: “Heer wat een voorrecht om in liefde te gaan; Schouder aan schouder in Uw wijngaard te staan”.

Namens Bijbelshop Samma alvast hartelijke dank en groeten,