Themazondag 11 juni 2017

Thema: Ons dagelijks eten

Zondagmiddag 11 juni is er weer een themazondag, ook deze keer maken we het erg praktisch. We staan stil bij onze dagelijkse boodschappen.

Het is nog niet zo gemakkelijk als consument in de supermarkt. Bij elk schap moeten we keuzes maken. Hoe weeg je lekker, gezond, mens-, dier en milieuvriendelijk en een goede prijs? De mannen van God in de Supermarkt hebben de keuzes uitgediept en de consequenties opgezocht. Hierin nemen ze ons mee tijdens een tweedelige workshop. In de workshop valt er veel te zien, te horen en te bespreken. De bijeenkomst heeft een vervolg op dinsdagavond 27 juni. Welkom!

De details:
God in de Supermarkt deel 1, zondagmiddag 11 juni, van 12.45-14.30
God in de Supermarkt deel 2, dinsdagavond 27 juni, van 19.45-21.45
Beide bijeenkomsten zijn los van elkaar te volgen, maar gezamenlijk bieden ze een completer verhaal.

Voor de gezamenlijke lunch op zondag 11 juni, wordt u gevraagd iets te eten mee te nemen om te delen. In aansluiting bij het thema kunt u hiervoor alvast gebruik maken van duurzamer ingrediënten.

Kinderen vanaf 13 jaar zijn van harte welkom in de workshop. Grote kans dat zij volwassenen inspireren en helpen nadenken. Voor kinderen onder de 12 is er geen programma deze keer ivm de lengte van de workshop.