Stap op de fiets voor Inloophuis Domino!

Zaterdag 30 juni as. organiseert de Rabobank de jaarlijkse sponsorfietstocht voor clubs, verenigingen en goede doelen. Inloophuis Domino heeft zich dit jaar als een van de goede doelen aangemeld en hoopt met deze tocht op een mooie opbrengst. Het inloophuis krijgt van Rabobank Gouwestreek namelijk per uitgereden route €5,- (15 kilometer), €10,- (30 kilometer), €20,- (60 kilometer) of €25,- (voor de wielerroute).

In de huiskamer van Inloophuis Domino is iedereen welkom voor een kopje koffie, een praatje of bijvoorbeeld een spelletje. Het inloophuis werkt met 100 enthousiaste gastvrouwen en gastheren, koks, kokshulpen en een bestuur. Zij doen dit allemaal vrijwillig – alleen de coördinatoren hebben een betaald dienstverband. Extra inkomsten zijn hard nodig, want de laatste jarenwordt het steeds spannender om alle rekeningen te kunnen betalen.Om Inloophuis Domino te steunen willen we natuurlijk met zoveel mogelijk deelnemers meedoen. Het zou geweldig zijn als u zich met familie, vrienden en bekenden inschrijft!

Aanmelden doet u via een email naar info@inloophuisdomino.nl met vermelding van uw naam/namen, emailadres(-sen) en het aantal kilometers dat u gaat rijden. U kunt zaterdag 30 juni bij de Wielerbaan in Gouda starten tussen 10.30 uur en 11.00 uur, hierover krijgt u van ons nog nadere informatie. We hopen echt een mooi bedrag bij elkaar te fietsen. Gezellig én gezond – doe ook mee en help Inloophuis Domino stevig in het zadel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *