Walpurgisnacht 30 april 1 mei VEG Gouda

In deze nacht komen satan-aanbidders bij elkaar om specifiek te bidden om aantasting van Gods werk in christelijke huwelijken en verstoring van de eenheid onder de gelovigen.

Ook dit jaar willen wij als christenen samenkomen om een krachtig front tegen de duisternis te vormen en vooral Gods overwinning door het bloed van de Here Jezus uit te te zingen en te belijden.

Graag nodigen wij u hiervoor uit. U kunt ervoor kiezen om een gedeelte van de nacht – bijvoorbeeld gedurende één uur – met ons te bidden. Gedurende de nacht zullen we bidden, zingen en bijbellezen.

Wij zijn geopend van dinsdagavond 30 april, 22.00 uur tot woensdagmorgen 1 mei, 07.00 uur. U kunt dan komen en gaan wanneer u wilt. Deze samenkomst vindt plaats in een bijgebouw van onze kerk (Turfmarkt 23), te bereiken via de poort aan de linkerzijde van de hoofdingang. Denkt u bij het komen en gaan alstublieft aan onze buren die genieten van hun nachtrust.

Wij zorgen voor koffie en thee om de nacht door te komen.

Voor meer achtergronden over de Walpurgisnacht kunt u bv. raadplegen: https://www.biddeniseenweg.nl/zoeken?searchword=Walpurgisnacht&searchphrase=all

Website VEG Gouda: www.veggouda.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *