Shekina viering met Dick Pieterman

shekinaVrijdagavond 8 januari de eerste Shekina viering van 2016! Het thema is “Nooit meer alleen!” en wordt ingeleid door Dick Pieterman. Dick Pieterman is als directielid en docent verbonden aan bijbelschool “School for Harvest and Ministry” van Nehemia Ministries in Zwijndrecht en spreekt zeer regelmatig op bijeenkomsten overal in het land.

“Nooit meer alleen”, we dromen ervan: de Trooster is altijd bij ons en God geeft ons broeders en zusters. Toch is de praktijk vaak weerbarstiger. Hoe kunnen we groeien in het ervaren van Gods nabijheid? En in het broeder en zuster voor elkaar zijn? Naast de inleiding zal er deze viering gelegenheid zijn voor persoonlijk gebed met ieder, die daaraan behoefte heeft. En natuurlijk zijn muziek en lofprijzing ook een belangrijk onderdeel van de avond.

De viering wordt gehouden in kerkgebouw “De Veste”, Ridder van Catsweg 300 in Gouda en begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 is de zaal open en bent u welkom voor een kop koffie o.i.d. Meer informatie kunt u vinden op de website www.shekinavieringgouda.nl