R.K. Bijbelgroep

Op woensdag 12 december om 10.00 uur is de volgende bijeenkomst van de Bijbelgroep in de Pastorie naast de Josephkerk te Gouda. We beginnen met het lezen van de Wijsheidsliteratuur uit de Bijbel, met name het boek Spreuken, geschreven door koning Salomo, het boek Prediker en het Hooglied. Het zijn boeken die geschreven zijn vanuit vragen van mensen.

Het zijn ook de vragen van vandaag: Hoe kan ik gelukkig worden? Wat betekent de liefde in mijn leven? Wat is de zin van alles wat mij overkomt? En wat heeft dit alles met God en met mijn geloof te maken? Daarna zullen we gedeelten uit het boek van de profeet Ezechiël lezen om dan vervolgens het gehele Johannes evangelie te gaan lezen..

Ieder die interesse heeft om samen met elkaar in de bijbel te lezen en daarover met elkaar te praten, is van harte welkom!

De bijeenkomst duurt van 10.00 uur tot 11.45 en is op 12 december, 9 en 23 januari, 6 en 20 februari, 20 maart, 3 april, 1 en 15 mei. U kunt ook op elk moment in de Bijbelgroep instappen.

Het enige wat u nodig hebt is een bijbel en als u er nog geen hebt, kunt u die het beste aanschaffen. Vraag in de boekhandel dan naar de gezamenlijke Nieuwe Bijbel Vertaling van de NBG en de Katholieke Bijbelstichting.

Welkom op de volgende Bijbelgroep bijeenkomst !

Pastor Paul Schuurmans,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *