Opwekking 2014 Goudse veld

opwekking2Beste opwekkingsvrienden,

Inschrijving

Opwekking 2014 is nog een eind weg (vrijdag 6 t/m maandag 9 juni 2014 ) maar de inschrijving is al gestart. In tegenstelling tot vorige jaren is de toewijzing van de kampeerplek voor de groepsinschrijving veranderd. De kampeerplaats van de groep is niet meer afhankelijk van het moment van aanmelden van de contactpersoon, maar van elke kampeerder die deel uitmaakt van de groep. Hoe eerder ieder groepslid dit doet, hoe gunstiger dit is voor de veldindeling van de groep. Het is dus zaak dat iedereen die mee wil zo snel mogelijk zich inschrijf via de volgende link.

http://www.opwekking.nl/conferenties-opwekking/pinksterconferentie

Wil je ook mij laten weten of je meegaat, met hoeveel personen en in welke leeftijd en met hoeveel tenten/caravans? Graag even het bijgevoegde bestand invullen. Het is natuurlijk wel goed om nu al na te denken om je op te geven als vrijwilliger. WC’s schoonmaken is natuurlijk dankbaar werk (zeker als het stevig regent….) maar ook patat pakken of meewerken met het kinderprogramma is geweldig om te doen. Als je hier ideeën over hebt, mee wil doen met het patat bakken dan hoor ik het graag alvast. Ik ga er vanuit dat we op zondag van 12-15 uur weer met elkaar patat gaan bakken. Daarvoor hebben we 16 personen nodig.

Ik hoor graag spoedig van jullie,

Willem van der Plaat.
wplaat@gmail.com
06-10983827

Thema

De komende pinksterconferentie, die van vrijdag 6 t/m maandag 9 juni 2014 plaatsvindt op het evenemententerrein van Walibi Holland, staat in het teken van Woord en Geest. God heeft ons zowel zijn Woord als zijn Geest gegeven, en als die met elkaar in balans zijn, schept dat duidelijkheid, veiligheid en rust. Vanaf de eerste bladzijden van de Bijbel waar God orde schiep in de chaos door zijn Woord, zien we die balans tussen Woord en Geest. Als christen hebben we Gods Woord nodig dat ons openbaart wie Hij is en hoe Hij door de eeuwen heen zijn volk Israël en een ieder die Hem volgt, geleid heeft. Tegelijkertijd kunnen we niet zonder zijn Geest die ons richting geeft, ons denken vernieuwt en zijn Woord tot leven brengt. We zien ernaar uit hierover met elkaar na te denken tijdens de pinksterconferentie van 2014!

opwekking