Alphacursus 2018

isermeer

Start: Maandagavond 17 september 2018, 20 uur bij Gewoon Gouds

Je bent van harte uitgenodigd voor een drankje bij Gewoon Gouds, aan de Markt. Deze avond is namelijk een instapmoment voor een nieuwe reeks van 10 cursusavonden dit najaar. Doe mee als je kennis wilt maken met het christelijk geloof of als je toe bent aan een opfriscursus! Verrassende inleidingen, filmpjes en muziek om elkaar beter te leren kennen, te bevragen en samen te ontdekken.

In Gouda organiseren we de Alphacursus met meerdere kerken gezamenlijk, als een service aan onze stad. De cursus geeft deelnemers zicht op de kern van het christelijk geloof. De avonden beginnen altijd met samen eten en zijn ongedwongen, omdat alle vragen gesteld mogen (blijven) worden.
Meer over de cursus vind je op https://alpha-cursus.nl/ . Het vormt voor gelovigen en niet-gelovigen een uitdagende ontmoetingsplek. Samen komen is dus zeker een goed idee! Helemaal vrijblijvend is de cursus niet: Je wordt namelijk aangemoedigd aan de slag te gaan met bidden, bijbellezen en de gaven van de Geest. En als jij stappen zet, dan mag je rekenen op liefdevolle tekenen van God!

Kom je ook? Het team heeft er weer veel zin in! Als je vooraf nog vragen hebt, bel of mail me dan even: Robert Bakker, rrn.bakker@outlook.com, 06-16821071