Shekinaviering 1 april 2016

shekinaVrijdag 1 april alweer de laatste viering van dit seizoen. Ds. Erick Versloot zal deze avond spreken over “de opstanding van ons lichaam”. Erick Versloot werkt als predikant in Waarder, is daarnaast actief op muzikaal gebied en schrijft ook nog boeken. In 2015 verscheen “het lied op andere lippen”, dat hij samen met de predikant-dichter Sytze de Vries schreef.

De opstanding van ons lichaam: We hebben Pasen gevierd. De opstanding van Christus. Maar daar blijft het niet bij. Ook óns is leven na de dood, opstanding van ons lichaam beloofd. Maar hoe ziet dat er dan uit? Wat zegt de Bijbel daarover? Daar willen na de viering van het Paasfeest deze avond met elkaar over nadenken. Naast de inleiding zal er deze Shekinaviering ook ruimte zijn voor muziek en lofprijzing en is er alle gelegenheid voor persoonlijk gebed met ieder, die daaraan behoefte heeft.

De viering wordt gehouden in kerkgebouw “De Veste”, Ridder van Catsweg 300 in Gouda en begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 is de zaal open en bent u welkom voor een kop koffie o.i.d. Meer informatie kunt u vinden op de website www.shekinavieringgouda.nl