4M Event – We willen je bemoedigen

4M-logoBeste lezer,

Geniet je ook nog na van afgelopen zaterdag? We kijken terug op een prachtig en indrukwekkend 4M Event. De zaal kwam op temperatuur tijdens het optreden van Klaas van der Eerden. Daarna zongen 5.000 mannen 10.000 redenen. Martin Smith, InSalvation en Written in Kings lieten de IJsselhallen dansen. Theo, Henk en Wim brachten het verhaal van Nehemia dichtbij. Hoe is het met jouw stad? Is jouw verdediging op orde? Welke muren van veiligheid ga jij bouwen?

Er zijn belangrijke keuzes gemaakt tijdens het 4M Event. Je bent thuisgekomen en misschien heb je al iets ervaren van de ontmoediging waar ik ’s avonds over sprak. Daarom wil ik je met deze mail graag bemoedigen. Vanuit Gods Woord, maar ook met handvatten om je verlangen naar een leven met Jezus vorm te helpen geven.

Eerst Gods woorden. Lees jezelf de volgende tekst eens voor, gebaseerd op Psalm 27 vers 8, Filippenzen 4 vers 7 en Jeremia 29 vers 13:

Zoek mijn aangezicht en je zult meer vinden dan je ooit hebt durven dromen. Laat Mij de zorgen uit de kern van je wezen verdrijven. Ik ben als een overvolle wolk, die vrede laat regenen in je gedachten. Het is mijn aard om te zegenen, het is jouw aard om dankbaar te ontvangen. Dat past perfect bij elkaar en is al voor de grondlegging van de wereld uitgedacht.

Geef Mij de eer door mijn zegeningen dankbaar te ontvangen. Ik ben het doel van jouw zoektocht. Als je mij zoekt, zul je Mij vinden en voldaan zijn.

Ik ben er. Mijn licht schijnt op elke situatie die je ooit zult tegenkomen. Leid een stralend leven door mijn genade. Ik zal bij je zijn.

We willen je graag een paar handvatten meegeven. We hebben daarvoor een breed spectrum aan activiteiten. Van een groots 4M Event, persoonlijke karakterweekenden tot individuele coaching via Route4. Wat past bij jou?

Als 4e Musketier geloven we in de kracht van de lokale kerk. Daarom willen we je graag aanmoedigen om je dromen in actie om te zetten bij jou om de hoek. God wil je zegenen in jouw omgeving. Wacht dus niet langer!

Hartelijke groet,
Wim Hoddenbagh

PS. Mooi, 100% van het overgebleven voedsel is gedoneerd aan de Voedselbank!