Shekinaviering van 6 jan. 2017

shekina
Vrijdagavond 6 januari is er een bijzondere Shekina viering. Na al het feestgedruis van de maand december een avond om juist in de stilte God te ontmoeten. Marianne Groen, medewerkster bij Retraitecentrum ‘de Spil’ in Maarssen neemt ons mee in christelijke meditatie, bidden met de schrift, de Bijbel als ontmoetingsplek met God.

Marianne Groen, die haar theologische opleiding in Engeland gedaan heeft, zal ons eerst wat uitleggen over christelijke meditatie en wat dat voor haar betekent. De Bijbel lezen, niet alleen met je hoofd, maar met je hart, met al je zintuigen en in dat gebed God ontmoeten. Daarna willen we dat dan ook gaan doen met elkaar. Er zal ook ruimte zijn om wat vragen te stellen en mocht u na de viering graag persoonlijk gebed willen, dan is daar bij een gebedsteam gelegenheid voor.

De viering wordt gehouden in kerkgebouw “De Veste”, Ridder van Catsweg 300 in Gouda en begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 is de zaal open en bent u welkom voor een kop koffie o.i.d. Meer informatie kunt u vinden op de website www.shekinavieringgouda.nl